Skip to content

Program Livrări / Ridicări: Luni – Duminică 12:00-22:00 / Marți 15:00 – 22:00

Termeni de livrare

Pentru a cumpara bunuri si servicii utilizand acest magazin virtual trebuie sa acceptati termenii si conditiile de mai jos:

Livrarile se fac doar in Bucuresti, in limita a 15 km parcursi din locatia noastra din Str. Stirbei Voda, Nr.84a.

Odata ce cumparatorul plaseaza o comanda pe site-ul edosushi.ro acesta consimte sa comunice cu vanzatorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comanda este considerata completa in momentul in care aceasta este confirmata prin e-mail.
Toate produsele afisate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore si pot fi returnate intr-un interval de maxim 4 ore de la livrare/ridicare.

In timpul plasarii comenzii, cumparatorul are acces la pret si la modalitatea de plata. Cumparatorul va primi din partea vanzatorului produsele comandate insotite de foaia de comanda/bon fiscal sau factura la cerere. Vanzatorul poate cere plata in avans pentru bunurile comandate.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată prin email clientului și livrată în cel mai scurt timp posibil către client. La edosushi.ro livrăm în general în termen de 60-120 de minute de la preluarea și confirmarea comenzii, însă acest interval poate varia în funcție de distanța și condițiile de trafic.

Taxe de livrare

Edo Sushi SRL percepe urmatoarele taxe de livrare:

  • 0-2 km: 7 lei / comanda si comanda minima de 50 lei
  • 2-5 km: 12 lei / comanda si comanda minima de 50 lei
  • 5-8 km: 17 lei / comanda si comanda minima de 50 lei
  • 8-10 km: 23 lei / comanda si comanda minima de 50 lei
  • 10-15 km: 27 lei / comanda si comanda minima de 200 lei

Edosushi SRL va colecta, prin intermediul site-ului www.edosushi.ro , datele relevante privind Clientul si comanda acestuia, respectiv nume (nickname), numarul de telefon si adresa de livrare precum si tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.edosushi.ro

Restaurantul raspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienti si pentru conformitatea Produselor furnizate Clientilor.

Restaurantul raspunde pentru rezolvarea oricaror reclamatii sau probleme sesizate de Clienti in legatura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea si vanzarea produselor, dupa preluarea si confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate.

Livrăm doar în perimetrul orașului București. Deocamdată nu livrăm în localitațile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site.

Toate datele personale transmise către www.edosushi.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

0